LLIBRES- Circular informativa- Venda de llibres de text pel curs 18/19

Benvolgudes famílies,

Des de la Vocalia de Llibres de l’AMPA us informem que aquest any la venda de llibres de text ALS SOCIS de L’AMPA es farà amb la Distribuidora BCN BOOKS (Magatzem Central de Llibreria S.L.), és la mateixa empresa amb la que es van comprar els dos cursos anteriors. Aquesta empresa ens ofereix un preu molt competitiu i un bon servei dintre de la legalitat i del marge de descompte a consumidor final previst per la normativa actual i que és més reduït que en altres anys.

Els llibres es podran comprar entrant a: l’ENLLAÇ D’INTERNET QUE PUBLICAREM EN BREU AL WEB I BLOG DE L’AMPA:

www.ampamartamata.org

https://ampamartamataviladecans.wordpress.com/

CONDICIONS DE VENDA als SOCIS:

         – La venda de llibres mitjançant BCN BOOKS està reservada a socis de l’AMPA, per tant ÉS OBLIGATORI ABONAR LA QUOTA MARCANT LA CASELLA DE QUOTA D’AMPA, el sistema de pagament de quota pel proper curs és el següent:

            – QUOTA BÀSICA: 30,00.-€ (TRENTA EUROS) per totes les famílies, i en especial per les famílies amb un sol fill/a a l’escola. Es marcarà la casella quota d´AMPA en la primera compra que es faci.

            – QUOTA EXTRA: 5.-€ (CINC EUROS) a comptar des del segon fill/a que estigui escolaritzat a l’escola. En cada compra  addicional s’haurà de marcar aquesta casella de 5.-€.

         La quota màxima a abonar per famílies serà de 40.-€, és a dir, només paguen els 3 primers fills que estiguin escolaritzats a l’Escola.

         Si no es marquen les caselles corresponents a la quota d’AMPA a la comanda inicial i les següents, NO es podrà fer la compra dels lots.

– Es podrà comprar tant el LOT SENCER dels cursos, com llibres per separat, INDICANT EL CURS QUE EL VOSTRE FILL/A FARÀ EL 2018-2019, NO EL CURS QUE ACABEM.

– La compra dels llibres es podrà fer del 29 de juny al 10 de juliol (ambdós inclosos).

– La comanda de llibres s’haurà d’abonar en el moment de la compra per internet mitjançant TARJETA DE CRÈDIT, és l’únic sistema de pagament.

– Els llibres es col·locaran a l’AULA de cada alumne/a el primer dia de classe. Recordeu que la entrega de llibres està subjecte a la disponibilitat i subministrament que facin  les editorials a la distribuïdora.

Els preus del LOTS SENCERS són:

QUADRANT PREU LLIBRES CURS 1819

Aquest any, des de l’AMPA, NO ES FARÀ la col·laboració de l’AMPA amb les famílies per l’intercanvi i/o reutilització de llibres.

Per qualsevol dubte i/o aclariment, podeu contactar amb nosaltres a l’e-mail: llibres@ampamartamata.org.

Ben atentament.

Vocal de Llibres – M. Isabel García Segura
Viladecans, 25 de juny de 2018
Web:          www.ampamartamata.org
Twitter:     @AMPAMartaMata_V
Facebook:  http://www.facebook.com/ampamartamataviladecans

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s