FESTES I CARNAVAL!

A través de les seves vocalies de festes i carnaval, l’AMPA s’encarrega també d’organitzar els esdeveniments més esperats de l’any.  Festes i celebracions que sovint solen servir per a recaptar fons destinats a causes solidàries o a cofinançar activitats de l’AMPA o dels nostres fills i filles, com el viatge de final de curs a sisè.

Són esdeveniments fantàstics, però que impliquen molta feina! Animeu-vos a col·laborar-hi creant festes tan especials com aquestes. 👇

🎃 La Castaween 🦇

Castanyada+Halloween=Castaween! Potser la festa més esperada pels petits (i pels no tan petits🧛‍♂️🧛‍♀️). Bruixes, bruixots, fantasmes, vampirs, zombis i moltes sorpreses converteixen l’escola en un lloc màgic. Amb què ens sorprendrà la vocalia de festes enguany 😏?

🎭 El Carnaval

Pràcticament, totes les escoles de la vila participen en la gran rua anual amb motiu del carnestoltes. Una festa impressionant amb concurs de comparses inclòs, on la nostra escola sempre fa un paper destacat gràcies a disfresses i coreografies genials. Si voleu participar, podeu contactar amb carnaval@ampamartamata.org.

🎓 La festa de final de curs

Cada any, celebrem el final de curs amb una festa on gaudim en família amb activitats, música…, i aprofitem per ajudar els alumnes de sisè, que marxen cap a l’institut, a finançar el seu esperat viatge de final de curs amb firetes, sorteigs, venda de menjar o objectes… No us la podeu perdre!

💡 Tens alguna idea? Vols col·laborar?

Si tens una idea per organitzar un esdeveniment festiu o solidari que pugui ser interessant per a l’escola o vols col·laborar amb la vocalia de festes, no dubtis en posar-te en contacte a festes@ampamartamata.org.