ADEU CURS 20/21

Benvolgudes famílies,

Ja ha arribat el final del curs 20/21, un curs marcat per la COVID19 i per tota la situació viscuda amb aquest tema.
Ha sigut un curs difícil, ple de reptes a tots els nivells, però encara així crec que hem sigut valents i responsables, i en especial els nostres infants.

Vam començar amb molta por, molta inseguretat a l’escola i a les activitats, sense poder reunir-nos, ni jugar junts, ni compartir ni quasi tocar-nos… i, malgrat tot això, hem aconseguit acabar i que tot vagi força bé.

Tots hem fet equip, famílies, AMPA i equip docent, demostrant que l’escola ha sigut i és un lloc segur per als nostres fills i filles.

Volem acomiadar aquest curs que marxa, agraint a l’escola i a l’equip docent tot l’esforç dedicat per aconseguir que els nostres fills i filles, que malgrat portar mascaretes i amb totes les restriccions, han aconseguit tenir un curs amb bastant normalitat.
També agrair a les famílies la paciència, la comprensió i l’acompanyament en tot allò que hem fet des de l’AMPA, que encara que ens hagués agradat fos molt més, ha sigut més positiu del que esperàvem en un principi.

I sobretot a totes les mares i pares implicats en l’AMPA que aquest curs, més que mai, ha sigut especialment complicat, però que finalment hem pogut gestionar amb moltes hores de treball i implicació. Aquest curs ha sigut molta feina invisible. Som un gran equip.
Agrair especialment a les mares i pares que marxen de l’escola i deixen de formar-hi part, molta sort en la nova etapa que comenceu.

Aprofitem per comentar-vos que moltes mares/pares han deixat vocalies vacants i que si voleu formar-hi part, contacteu amb nosaltres. Sense AMPA, molts dels serveis dels quals som usuaris desapareixeran (llibres, menjador…). És un bé per tots nosaltres i sobretot pels nostres infants.

En la següent imatge trobareu un resum molt gràfic de les coses que hem fet a L’AMPA aquest curs 20/21. Tant de bo podem fer, col·laborar i organitzar moltes més activitats en el curs vinent.

Així doncs, marxem a descansar i a preparar el curs 21/22.

Fins setembre!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s