LLIBRES CURS 2021/2022

Photo by Pixabay on Pexels.com

Benvolgudes famílies,

Ja podeu fer la vostra compra/reserva dels llibres pel proper curs escolar 21/22.

ACCEDIU AL SEGÜENT ENLLAÇ:

https://escoles.dispe.cat/escolamartamatalamartamata

Des de la Vocalia de Llibres de l’AMPA us informem que aquest any la venda de llibres de text ALS SOCIS de l’AMPA es farà amb la Distribuïdora DISPECAT.

 Aquesta empresa ens ofereix un preu molt competitiu i un bon servei dintre de la legalitat i del marge de descompte a consumidor final previst per la normativa actual.

CONDICIONS DE VENDA als SOCIS:

La venda de llibres mitjançant DISPECAT està reservada a socis de l’AMPA, per tant ÉS OBLIGATORI ABONAR LA QUOTA MARCANT LA CASELLA DE QUOTA D’AMPA, el sistema de pagament de quota pel proper curs és el següent:

         –QUOTA 30,00€ (TRENTA EUROS) per totes les famílies  amb un sol fill/a a l’escola.

         –QUOTA 35,00€ (TRENTA-CINC EUROS) per totes les famílies amb dos fills/es a l’escola.

         –QUOTA 40,00€ (QUARANTA EUROS) per totes les famílies amb tres o més fills/es.

         La quota màxima a abonar per famílies serà de 40.-€ , es a dir, només paguen els 3 primers fills .

En el cas que sigueu famílies amb dos o més fills/es a l’escola , aquest any es pot fer la compra de tots els lots a la mateixa transacció. (Visualitzeu el vídeo tutorial que hi ha a la part superior al accedir-hi)

         Si no es marquen les caselles corresponents a la quota d´AMPA a la comanda inicial, NO es podrà fer la compra dels lots.

– Es podrà comprar tant el LOT SENCER dels cursos, com llibres per separat, INDICANT EL CURS QUE EL VOSTRE FILL/A FARÀ EL 2021-2022, NO EL CURS QUE ACABEM.

– La compra dels llibres es podrà fer del 25 de juny al 15 de juliol (ambdós inclosos).

– La comanda de llibres s’haurà d’abonar en el moment de la compra per internet mitjançant TARJETA DE CRÈDIT, és l’únic sistema de pagament.

– Els llibres estaran a l’AULA de cada alumne/a el primer dia de classe. Recordeu que la entrega de llibres està subjecte a la disponibilitat i subministrament que facin  les editorials a la distribuïdora.

NOTA IMPORTANT: L’àmbit matemàtic es treballa amb el  mètode  Innovamat. El llibre i caixes de materials per aquest projecte no provenen d’editorial i no es distribueix per les vies tradicionals, és per aquest motiu que les famílies de 1r, 2n, 3r i 4t han d’adquirir el llibre de matemàtiques obligatòriament mitjançant l’AMPA o l’escola (secretaria) al setembre. Recomanem a les famílies, que si volen fer-se sòcies de l’AMPA, és una bona ocasió per fer-ho, encara que només sigui per adquirir aquest llibre. 

L’AMPA subvenciona l’adquisició de les caixes de material per aquest projecte, fent que el cost de les famílies es redueixi considerablement.

Per qualsevol dubte i/o aclariment, podeu contactar amb nosaltres a l’e-mail: llibres@ampamartamata.org.

Aprofitem per informar-vos que la vocal de llibres deixa l’AMPA aquest curs (2020/21), preguem si algun soci/a està interessat en substituir-la contacti amb la vocalia/AMPA. Sense vocalia de llibres no podrem oferir aquest sistema de compra de llibres tan útil i pràctic per les famílies, treballar en la socialització de llibres i/o intercanvi de llibres i tantes altres coses ….. Animeu-vos!

Vocalia llibres – Puri Martín García
llibres@ampamartamata.org
Viladecans, 29 de Juny de 2020

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s