LLIBRES curs 16/17- Comunicat a les famílies

llibres 06

A l’atenció de les Famílies de l’Escola Marta Mata:

Des de la vocalia de Llibres de l’AMPA ens adreçem a les famílies de l’Escola per informar-vos del nostre Projecte pel curs 2016-2017 que vol abarcar diversos aspectes relacionats amb la distribució de llibres.

Els nostres objectius pel proper curs seran:

En quant a als Llibres Nous del Curs 2016-2017: oferirem als nostres socis i sòcies, com altres anys, una empresa especialitzada en la Venda de Llibres de Text. Aquesta empresa gestionarà les comandes de les families, que s´adreçaran directament a ella. La venda es farà com en altres cursos, pels canals de comunicació i pagament que fixi l’empresa, comptant sempre amb la col·laboració i suport de la Vocalia de Llibres de l’AMPA. La selecció de l’empresa distribuidora es farà valorant diversos criteris i sempre buscant el major benefici pel soci/a, no obstant els preus sempre seran el d’una empresa distribuidora i per tant poden ser una mica més elevats que els que ofereixin centres comercials o altre tipus de venedors. Com a AMPA no podem comprar directament de les editorials, per tant la nostra feina va dirigida a seleccionar l’empresa distribuidora que pugui oferir un millor servei als nostres socis. Aquest és el nostre compromís.

Els lots de llibres adquirits es deixaran a les classes perquè els alumnes els trobin el primer dia de curs. Des de la vocalia de l’AMPA volen reiterar que la gestió i venda de llibres és un servei que oferim de forma exclussiva als socis, per tant no correspon a l’AMPA la gestió i venda de llibres per alumnes que no siguin socis ni tampoc atendre la demanda de llibres per famílies que rebin suport de serveis socials.

En quant a la Socialització de Llibres que es fa des de l´Escola: l’AMPA de l’escola, a travès de la Vocalia de Llibres, col·laborarà aquest nou curs amb l’Escola fent una aportació econòmica per l´adquisició de llibres de text per fer un ús socialitzat (es a dir, per tots els alumnes de l’escola).La selecció del llibre i el curs al que aniran destinats es farà de forma conjunta amb l’Equip Directiu seguint les seves recomanacions. Aquest és un servei que des de la Vocalia de Llibres volem reactivar i serà un objectiu a assolir i consolidar pels propers cursos.

En quant a la Reutilització de Llibres / Venda de llibres de segona mà: la Vocalia de Llibres col·laborarà amb les famílies que vulguin fer intercanvi i reutilització/venda dels llibres del curs 2015-2016. Una vegada dispossem del llistat de llibres del proper curs, informarem dels dies i la forma en què es podrà fer la compra/venda dels llibres, que es farà de forma directa entre les famílies. Aquest també serà un servei destinat als socis de l’AMPA.

Per poder assolir aquests objectius i millorar la nostra feina NECESSITEM LA VOSTRA COL·LABORACIÓ. Tots els pares/mares que vulguin col·laborar en algún d’aquests projectes pel nou curs poden contactar amb nosaltres a l’e-mail: llibres.ampamartamata@hotmail.com o deixant les vostres dades de contacte a l’AMPA en horari d’atenció al soci. ESPEREM PODER COMPLIR ELS NOSTRES OBJECTIUS PER AQUEST CURS, HO FEM AMB GANES I IL·LUSIÓ!!!!!!!

Ben atentament.

Isabel García Segura – Vocal de Llibres
llibres.ampamartamata@hotmail.com
Viladecans, 15 d’abril de 2016
Blog: https://ampamartamataviladecans.wordpress.com/
Twitter: @AMPAMartaMata_V
Facebook: http://www.facebook.com/ampaescola.martamataviladecans

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s