AMPA- Comunicat a les famílies

Benvolgudes famílies

Ens posem en contacte amb tots vosaltres per recordar-vos un assumpte important relacionat amb la seguretat dels nens de l’Escola:

1.-     Durant la realització de les activitat extraescolar, el pare/mare i/o familiar(s), del(s) nen(s)/a(es) que es trobi realitzant una activitat extraescolar, NO pot accedir a les instal·lacions de l’Escola.

2.-     Si algun nen/a ha de sortir abans de la finalització de la seva activitat extraescolar, serà recollit/da i lliurat/da per un representant de l’AMPA o, en el cas de que no hi hagués cap representant de l’AMPA, pel personal de l’empresa d’extraescolars.

3.-     El pare/mare i/o familiar(s) només podrà veure el desenvolupament d’una activitat extraescolar des del carrer.

4.-     No es podrà accedir en horari d’extraescolars, ni després de l’horari lectiu, a les instal·lacions de l’Escola per fer ús dels lavabos.

5.-     No es podrà accedir en horari d’extraescolars, ni després de l’horari lectiu, a les instal·lacions de l’Escola per recollir material que s’hagi pogut deixar a l’aula (p.ex. llibres, carpetes, agendes, motxilles, deures…).

Confiem que les famílies entendran aquestes mesures i seran ben rebudes ja que, per davant de tot, hi ha el benestar i la seguretat dels nostres fills/es.

Ben atentament.

Marta Roig i Segura
Presidenta AMPA CEIP Marta Mata

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s