AMPA- AGRAÏMENT SOCIS/ES

Benvolgudes famílies,

Ja ens trobem de ple en el curs 2019/2020. Tota la Junta no ha deixat de treballar en totes les activitats i serveis que des de l’AMPA oferim i gestionem (Acollida; Carnaval; Extraescolars;  Llibres; Menjador…).

L’AMPA no té sentit sense els seus socis i sòcies i és per això que us volem agrair haver-vos fet membres d’aquesta gran família.

A les famílies que no ho han fet, volem convidar-les a formar-hi part d’aquest grup, que no té un altre objectiu que fer més xarxa amb les famílies i l’escola per millorar l’educació i l’entorn educatiu dels nostres fills i filles.

Us volem recordar que hi ha un nou formulari d’inscripció de socis per tal de complir la nova RGPD, i el document SEPA, que trobareu a la secció UNEIX-TE (https://ampamartamataviladecans.wordpress.com/formulari-inscripcio-soci-ampa-curs-2019-2020/).

Per totes aquelles famílies que han abonat la quota però no ens han fet arribar aquesta documentació, us ho tornem a demanar i insistim, ÉS molt important.

Com que ja hem tancat el curs anterior amb l’Assemblea que es va celebrar el passat 13 de desembre, a continuació trobareu un resum dels acords presos:

acords presos ass. ord. 131219

Aprofitem per donar les gràcies a les noves incorporacions a la junta i també, a les persones que segueixen formant-hi part. Des d’aquí un reconeixement per la feina de cada persona implicada amb l’AMPA.

I per últim volíem mostrar, d’una manera molt visual, tot allò que vàrem aconseguir durant el curs 18/19.

CARTELL ACONSEGUIT CURS 1819

Seguim treballant, i volem que qualsevol dubte i/o qualsevol suggeriment contacteu amb nosaltres (secretaria@ampamartamata.org).

Gràcies per formar-hi part.

Atentament.
AMPA CEIP Marta Mata

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s