FESTA de Benvinguda curs 2014/2015 – Halloween – Castanyada

festes halloween 01

Benvolguts pares i mares SOCIS de l’AMPA,

Ens posem en contacte amb tots vosaltres per fer-vos saber que hem preparat una festa de Benvinguda / Halloween / Castanyada per al proper 31 d’octubre.

La festa, plena de sorpreses, diversió, música, somriures i bon rotllo, començarà a les 17:30 hores i finalitzarà a les 20 hores (aprox.).

Us animem a venir disfressats i gaudir dels tallers i jocs que hem organitzat.

Recordem als pares/mares que:

La cura i vetlla dels vostres fills/es és a càrrec vostre, o sigui, que sou vosaltres, ELS PARES/MARES, qui heu de vigilar-los. Qualsevol actitud poc diligent o negligent per part de les famílies no serà responsabilitat de l’AMPA. En cas que hi hagi un accident, l’AMPA disposa d’una assegurança de Responsabilitat Civil. La referida assegurança s’activaria només per supòsit imputable objectivament i subjectivament a l’AMPA si existís un nexe causal que ho justifiqués. La primera assistència la faria l’AMPA, posant-se en contacte amb els pares/mares i avisant a una ambulància si s’escau, i seran els pares/mares qui hauran d’acompanyar a la persona accidentada al centre de la Seguretat Social més proper. Cal tenir present que cap menor d’edat pot assistir sense acompanyament de persona responsable a la FESTA. Tots els assistents acceptaran tàcitament les condicions de la festa en els termes que s’exposen en el present escrit, que s’envia per mail a tots els socis, es penja al plafó de l’escola i a la porta de l’AMPA.

La Vocal de Festes està autoritzada a fer fora de la FESTA qualsevol persona que tingui un comportament poc adequat o que pertorbi el normal funcionament de la FESTA, o que inclús, incorri en una actitud que comporti un risc potencial per a tercers. La seguretat i tranquil•litat dels socis està per davant de tot.

Per finalitzar aquest esdeveniment, realitzarem una master-class de ZUMBA, on les mares que habitualment realitzen aquesta activitat ens ensenyaran com mouen l’esquelet al ritme de la música i, per descomptat, TOTS ELS PRESENTS podrem participar.

La FESTA està DESTINADA únicament ALS SOCIS. Si no sou socis, no podeu accedir a la festa, no obstant, tot aquell que vulgui, podrà fer-se soci el mateix dia de la festa, emplenant el formulari i realitzant el pagament corresponent de 22,60 euros.

Només podran gaudir de la festa aquells que siguin germans de socis i no estiguin matriculats a l’escola.

NO HI FALTEU!

Ho passarem súper bé! Disbauxa, xerinola, buga-buga i molta gresca! Així donem la benvinguda al curs escolar!

Així mateix, aprofitem l’ocasió per informar-vos que estem realitzant les gestions d’elaboració dels carnets corresponents a aquest curs escolar 2014/2015.

festes castanyes 01

Vocal de Festes
AMPA CEIP Marta Mata
Viladecans, a 27 d’Octubre de 2014.
Blog: https://ampamartamataviladecans.wordpress.com/
Twitter: @AMPAMartaMata_V
Facebook: http://www.facebook.com/ampaescola.martamataviladecans

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s