Rua Carnestoltes 2013-2014

Imatge

Benvolgudes famílies,

Ja ha passat un any des que vam iniciar els preparatius i tot el treball per participar en la rua de carnestoltes que cada any organitza l’Ajuntament de Viladecans i on l’AMPA amb el nostre entusiasme, esforç i participació va quedar en sisena posició. 

Imatge

Amb la finalitat de que l’AMPA pugui participar en la rua de carnestoltes del proper any, que recorre els carrers del poble, hem de començar amb els preparatius.

Dimarts que ve, 1 d’Octubre a les 16:45h, hi haurà una reunió en el menjador petit del col•legi, on les persones que vulguin podran exposar el seu projecte sobre el “TEMA” escollit i amb el qual els agradaria que sortíssim en la Rúa que recorre el poble.

Totes aquelles persones que tinguin una idea, hauran de:

  • Desenvolupar-la i realitzar una petita exposició del projecte (com seria la carrossa; la disfressa o les disfresses a portar; si vol fer distinció entre cursos o edats…).
  • Si la disfressa i/o disfresses s’haguessin de comprar, s’haurà d’indicar la casa comercial que ho distribueix i el cost, i si haguéssim de fer-los, especificar els materials.
  • Seria convenient que s’inclogués un dibuix de la carrossa i de les disfresses.

El mateix dia 1 d’Octubre, amb la gent que assisteixi a la reunió, es realitzarà una votació de la qual sortirà el “TEMA” amb el qual es desenvoluparà la rúa de carnestoltes. No es farà una altra reunió parar escollir el “TEMA”.

Animem a tots aquells que van participar l’any passat, a tots aquells que s’uneixen en aquest nou any lectiu i a tots els pares i mares de l’escola, a que col•laborin i participin amb les mateixes ganes i entusiasme amb el qual ja van treballar l’any passat i que gaudim com ho vam fer en l’últim carnestoltes.

Amb l’ajuda de tots ens ho passarem genial.

Us convido a entrar en les fotos que hi ha en el facebook de l’AMPA (https://www.facebook.com/ampaescola.martamataviladecans), on podreu veure fotos dels preparatius i de la rua pels carrers de Viladecans.

Atentament.
Anabel Martínez Vocal Carnestoltes
anabelcarnaval2013@yahoo.es
Viladecans, 23 de setembre de 2013

Deixa un comentari