GAUDIM D’UN SANT JORDI DIFERENT!

Benvolgudes famílies,

Com ja sabeu s’apropa la Diada de Sant Jordi, i de nou ens trobem que aquesta situació no ens deixa fer el que fins ara havia estat habitual.
Des de fa alguns cursos l’AMPA prepara un concurs per Sant Jordi en el qual s’havia de dissenyar i fer un punt de llibre. Els guanyadors d’aquest concurs obtenien un premi (lots de llibres).
Aquest curs, i davant la impossibilitat de proporcionar el material per aquest punt de llibre i la mostra posterior que es feia a l’escola, ens hem reinventat un cop més, i seguim amb la voluntat de celebrar aquesta fita tan important per la cultura i la lectura.
Així que volem GAUDIR UN SANT JORDI DIFERENT!!, i us proposem el següent: Volem que els nostres nens i nenes ens recomanin llibres, el seu llibre favorit, i així donar a conèixer als altres companys i famílies altres llibres que potser poden ser del seu interès.
La nostra idea és fer una llista per cursos dels llibres recomanats i fer-les públiques al nostre blog.

La idea és que puguin participar tots els infants de l’escola que vulguin, només ens hauran d’enviar un e-mail.
En aquest correu cal indicar nom, cognoms i curs del nen/s on ens diguin quin llibre ens recomanen (si és possible posar títol i editorial) i per què. Això ens ho poden explicar mitjançant un text, un petit vídeo, una foto o un dibuix, depenent de l’edat de l’infant.
Tot infant que ens enviï la seva recomanació participarà en el sorteig d’un lot de llibres de lectura per primària (tenim 6 lots disponibles, un per cada curs) o un lot de llibre per pintar i colors per infantil (en tenim 3, també, un per cada curs).
Aquests sortejos (9 en total, un per cada curs) es faran a través del web SORTEA2 perquè siguin totalment aleatoris i transparents, el dia 23 d’abril. Contactarem amb els guanyadors via e-mail per concretar l’entrega dels premis.

Per participar envieu un e-mail a biblio.ampamartamata@hotmail.com des d’avui fins al dia 22 d’abril.

AMPA MARTA MATA

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s