INFORMACIÓ IMPORTANT PER LES FAMILIES QUE HAN ADQUIRIT ELS LLIBRES DE TEXT A TRAVÉS DE L’AMPA CURS 2020-2021

Benvolgudes famílies,
.
Els lots s’han repartit amb una capsa precintada amb el nom de l’alumne/a que correspon. En cada capsa hi ha una còpia de la comanda realitzada i la distribuïdora ha assenyalat si hi ha algun llibre pendent d’entrega. Els llibres pendents seran lliurats per la distribuïdora directament a l’escola i es lliuraran als nens/nenes a les aules.
Els vostres fills/es portaran a casa els llibres que heu demanat a través l’AMPA a DISTRIAULA perquè pugueu revisar-los i comprovar que no tenen defectes de fabricació i que els llibres són els que heu sol·licitat i abonat. LA REVISIÓ I DEVOLUCIÓ DE LLIBRES S’HA DE REALITZAR EN EL TERMINI MÀXIM DE 7 DIES DES DE L’INICI DEL CURS, ÉS A DIR, FINS AL 21 DE SETEMBRE DE 2020 ( no s´acceptaran devolucions desprès d´aquesta data).
Per poder gestionar les devolució de llibres:

  1. Els llibres no s’han de marcar amb el nom de l’alumne/a fins que no s’hagi comprovat que no tenen defectes i que són els llibres que s’han sol·licitat. No es podrà gestionar la devolució de llibres que estiguin marcats amb el nom o que s’hagin folrat.
  2. Si els llibres que es lliuren en el lot no es corresponen amb els sol·licitats NO s’han d’obrir els embolcalls dels mateixos ni marcar amb el nom de l’alumne/a ja que en tal cas NO es podrà gestionar la devolució.
  3. Les devolucions de llibres s’han de comunicar a la Vocalia de Llibres de l’AMPA (llibres@ampamartamata.org) que s’encarregarà de gestionar-les amb l’empresa DISTRIAULA en el TERMINI MÀXIM DE 7 DIES DES DEL LLIURAMENT DELS LLIBRES. Les devolucions es comunicaran a través del correu electrònic de la Vocalia de Llibres de l’AMPA: llibres@ampamartamata.org i des de la Vocalia es contactarà amb les famílies per a la recollida i devolució dels llibres defectuosos.


Gràcies per haver adquirit els llibres amb nosaltres, agraïm la vostra col·laboració. Qualsevol consulta o comunicació estem a la vostra disposició.


Puri Martín García – Vocal de Llibres llibres@ampamartamata.org
Viladecans, a 14 de Setembre de 2020. AMPA CEIP Marta Mata
Web: http://www.ampamartamata.org/
Twitter: @AMPAMartaMata_V
Facebook: http://www.facebook.com/ampaescola.martamataviladecans

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s