LLIBRES- CAMPANYA VENDA LLIBRES CURS 20/21

Benvolgudes famílies,

Ja podeu fer la vostra compra/reserva dels llibres pel proper curs escolar 20/21.

ACCEDIU AL SEGÜENT ENLLAÇ:

http://escoles.distriaula.cat/escolamartamata

La venda de llibres de text es farà amb la Distribuïdora DISTRIAULA SL, és la mateixa empresa amb la que es van comprar els cursos anteriors. Aquesta empresa ens ofereix un preu molt competitiu i un bon servei dintre de la legalitat i del marge de descompte a consumidor final previst per la normativa actual.

CONDICIONS DE VENDA:

És obligatori abonar la quota de soci de l’AMPA pel curs 20/21.  MARQUEU LA CASELLA DE QUOTA D’AMPA que correspongui:
1-. Quota 30,00€ (TRENTA EUROS) per totes les famílies amb 1 sol fill/a inscrit a l’escola.
2-. Quota 35,00€ (TRENTA-CINC EUROS) per totes les famílies amb 2 fills/es inscrits a l’escola.
3-. Quota 40,00€ (QUARANTA EUROS) per totes les famílies amb 3 o + fills/es inscrits a l’escola.
4-. Quota AMPA pagada. Marqueu aquesta casella si ja heu seleccionat una de les anteriors opcions en una anterior compra.

Si no es marquen les caselles corresponents de la quota d´AMPA a la comanda inicial, NO es podrà fer la compra dels lots.

– Es podrà comprar tant el LOT SENCER dels cursos, com llibres per separat, INDICANT EL CURS QUE EL VOSTRE FILL/A FARÀ EL 2020-2021, NO EL CURS QUE S’HA ACABAT.
– La compra dels llibres es podrà fer del 29 de juny al 12 de juliol (ambdós inclosos).
– La comanda de llibres s’haurà d’abonar en el moment de la compra per internet mitjançant TARJETA DE CRÈDIT, és l’únic sistema de pagament.
– Els llibres es col·locaran a l’AULA de cada alumne/a el primer dia de classe. Recordeu que la entrega de llibres està subjecte a la disponibilitat i subministrament que facin les editorials a la distribuïdora.

NOTA IMPORTANT: Les famílies de 1r; 2n i 3r han d’adquirir el llibre de matemàtiques obligatòriament mitjançant l’AMPA o l’escola, es treballarà amb un nou mètode (Innovamat), aquest material no prové d’editorial i no es distribueix per les vies tradicionals. Recomanem a les famílies de cicle inicial que si volen fer-se sòcies de l’AMPA, és una bona ocasió per fer-ho, encara que només sigui per adquirir aquest llibre.

A CONTINUACIÓ US FACILITEM UN TUTORIAL DE COM REALITZAR LA COMPRA:

1.- Accediu al web: http://escoles.distriaula.cat/escolamartamata

2.- Selecciona el curs que farà el teu fill/a el curs vinent (p.ex. 2n):

3.- Selecciona la quota d’AMPA que correspongui (1 fill- 30€; 2 fills- 35; 3 ó + fills- 40€ inscrits a l’escola pel curs 20/21), així com els llibres que voleu adquirir/comprar:

4. Una vegada seleccionades les opcions desitjades, preneu el botó “CONTINUAR”

5.- Verifiqueu que els llibres sol·licitats són els correctes, si heu de fer qualsevol canvi, podeu prémer a “Modificar cistella”.
Si tot és correcte, podeu omplir el formulari (s’ha d’omplir totes les caselles). Comproveu que les dades facilitades són correctes, accepteu les condicions i premeu a “ENVIAR”.

6.- A continuació apareixeran els llibres i l’import que s’ha d’abonar amb TARGETA DE CRÈDIT:

7.- El web ens enviarà a un servidor de pagament segur on haurem d’introduir les dades de la targeta amb la que volem fer el pagament dels llibres.
Comproveu que les dades de la targeta  introduïdes són correctes i doneu a “ACCEPTAR”:

8.- Si les dades són correctes i per confirmar que el pagament s’ha realitzat correctament, apareixerà el següent avís, que podeu imprimir.
Premeu “CONTINUAR”.

9.- Per finalitzar, i un cop hagueu donat a CONTINUAR, tornarem al web de la distribuïdora on tindrem la confirmació de la compra realitzada.

Rebreu un e-mail a l’adreça d’e-mail facilitada (REVISEU SPAM i CORREU BROSSA). Si no és així, envieu un e-mail a: comandes@distriaula.cat amb cc a: llibres@ampamartamata.org.

Si heu de fer una segona/tercera (una altre) comanda, podeu accedir donant a “Fer una nova reserva”. Recordeu que si ja heu abonat la quota de l’AMPA en una anterior compra, no ho haureu de fer en les següents. (marqueu l’opció “QUOTA AMPA PAGADA).

Ben atentament.

Vocalia llibres – Puri Martín García
llibres@ampamartamata.org
Viladecans, 29 de Juny de 2020

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s