INFORMACIONS VÀRIES

Estimades famílies,

En primer lloc, esperem i desitgem que tant vosaltres com les vostres famílies estigueu bé.

Aquesta crisi del COVID19 va irrompre a les nostres vides i va aturar de cop l’activitat rutinària de tots, fent que  ens haguéssim d’organitzar com mai abans haguéssim pensat. I ara sent el nostre dia a dia, és força complicat…

Us demanem disculpes per no haver-vos contactat abans. Els pares i mares de l’AMPA Marta Mata hem hagut de readaptar la nostra activitat personal i professional d’igual forma que la resta de famílies.

Des de l’AMPA Marta Mata hem anat seguint de prop l’evolució de les decisions governamentals i durant les darreres setmanes hem tornat a treballar, tant des de cada una de les vocalies, com a nivell global d’AMPA, per avaluar tots els temes i activitats que gestionem i que van quedar paralitzades per la pandèmia.

Dit tot això, us volem fer un petit resum dels temes que estem treballant i informacions que ens van arribant.

1- CASAL ESTIU 2020

Aquest estiu 2020 se’ns planteja el repte de valorar i afrontar les activitats d’estiu davant la nova excepcionalitat de la situació produïda per la COVID19.

Des de la Generalitat de Catalunya s’han publicat uns criteris generals per l’organització d’aquestes activitats amb recomanacions i aspectes a seguir de prevenció higiènic-sanitària de complicat compliment. Però hem de tenir en compte que, com a mínim, aquestes activitats no es podrien realitzar fins que entrem en fase 3. Des de l’AMPA volem valorar quines necessitats tenen les nostres famílies en aquest sentit per, arribat el moment, valorar quines opcions hi poden existir.

Es per això que, des de l’Ajuntament de Viladecans i amb el suport de totes les AMPES del municipi, s’ha realitzat aquesta enquesta, per poder valorar les necessitats de les famílies, infants i joves de Viladecans sobre les activitats d’estiu d’aquest 2020, que agrairíem ens poguéssiu respondre.

Si teniu més d’un fill/a, contesteu una enquesta per cada un d’ells. Necessitem les vostres respostes i aportacions fins el dijous 28 de maig.

https://forms.gle/rE4HFymQCsvXDE4j9

2- ACTIVITATS NO REALITZADES DURANT L’ESTAT D’ALARMA

Tal i com estableix la Generalitat s’haurà de fer abonament de les activitats no realitzades des de l’inici de l’estat d’alarma.

         a) Menjador:         L’empresa de menjador, El Menú del Petit, es troba actualment amb un ERTE i no poden realitzar cap        treball administratiu, però s’han compromès a fer aquestes devolucions en quan reactivin la seva activitat.

         b) Extraescolars:  Estels de Colors es troba en la mateixa situació que l’empresa de menjador i han adquirit el compromís de retornar els diners una vegada s’hagi aixecat l’estat d’alarma (han enviat un e-mail amb informació a les famílies inscrites a les seves activitats).

My School ha proporcionat material extra i contingut gratuït per les famílies com a compensació de la meitat de Març i dos grups estan realitzant classes telemàtiques amb una quota del 50%.

Codelearn ha optat per fer classe telemàtica.

Escacs recuperaran les classes el curs vinent.

         c) Piscina:   Les corresponents entitats ens han indicat el següent:

ATRIUM: S’està treballant, i es retornaran els diners, però no us sabem dir una data concreta en què es farà la devolució dels imports.

Us demanem paciència, ja que és un tràmit una mica més complicat del que sembla a primera vista.

CAN TINTORER: Es procedirà a realitzar la devolució de l’import proporcional dels dies en que la instal·lació ha estat tancada, tant en cursets com en abonaments. Les devolucions s’estan gestionant, però encara no tenim una data exacta.

Per la nostra part, us fem saber que, tan bon punt tinguem una resposta i/o la devolució dels diners, procedirem a realitzar els ingressos corresponents. De cara a la renovació de l’activitat pel curs 20/21, les dues entitats ens indiquen que a causa de la situació que estem vivint, no ens poden garantir una data ni com es procedirà. Qualsevol informació al respecte ens ho faran saber.

3- CURS 20/21

Totes les informacions que ens arriben encara no són definitives i poden variar sobretot per l’evolució de la situació sanitària, però també depenent de les directrius que va donant el Departament d’Educació de la Generalitat.

Des de l’AMPA estem treballant per preparar l’inici de curs amb totes les opcions possibles. Però volem ser curosos amb les informacions que passem a les famílies, ja que la realitat és la que és i no sabem res de forma fidedigna.

Volem transmetre-us que estem treballant de valent per oferir-vos, dintre de les possibilitats, els serveis com fins ara hem fet. Però hem de tenir en compte que el curs 20/21 és un gran interrogant per a tots.

Esperem que durant les pròximes setmanes es vagin aclarint tots els interrogants que actualment tenim l’AMPA i les famílies.

Tota la informació de la que disposem us l’anirem distribuint.

Esperem retrobar-nos ben aviat.

Una abraçada.

AMPA CEIP Marta Mata
Viladecans, 22 de maig de 2020
secretaria@ampamartamata.org

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s