ENQUESTA – CASAL ESTIU 19/20

CASAL ESTIU 2020

Aquest estiu 2020 se’ns planteja el repte de valorar i afrontar les activitats d’estiu davant la nova excepcionalitat de la situació produïda per la COVID19.

Des de la Generalitat de Catalunya s’han publicat uns criteris generals per l’organització d’aquestes activitats amb recomanacions i aspectes a seguir de prevenció higiènic-sanitària de complicat compliment. Però hem de tenir en compte que, com a mínim, aquestes activitats no es podrien realitzar fins que entrem en fase 3. Des de l’AMPA volem valorar quines necessitats tenen les nostres famílies en aquest sentit per, arribat el moment, valorar quines opcions hi poden existir.

Es per això que, des de l’Ajuntament de Viladecans i amb el suport de totes les AMPES del municipi, s’ha realitzat aquesta enquesta, per poder valorar les necessitats de les famílies, infants i joves de Viladecans sobre les activitats d’estiu d’aquest 2020, que agrairíem ens poguéssiu respondre.

Si teniu més d’un fill/a, contesteu una enquesta per cada un d’ells. Necessitem les vostres respostes i aportacions fins el dijous 28 de maig.

https://forms.gle/rE4HFymQCsvXDE4j9

Moltes gràcies per la vostra col·laboració.

Atentament.

AMPA CEIP Marta Mata

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s