LLIBRES- Procés de lliurament i/o reclamacions/devolucions

llibres 07

Atenció de les Famílies que han adquirit Llibres de Text Curs 2015-2016 a través de l’AMPA:

En uns dies començarà el nou curs escolar i es realitzarà el lliurament dels lots de llibres de text adquirits a través de l’AMPA (Empresa BCN BOOKS ).

Els llibres es deixaran a les aules del Centre, els lots es lliuraran en una borsa en la qual s’ha indicat el nom de l’alumna/e al que correspon. En cada bossa hi ha una còpia de la comanda realitzada en la que s’ha assenyalat si hi ha algun llibre pendent d´entrega. Els  llibres pendents seran lliurats per la distribuïdora directament a la escola i es lliuraran als nens/nenes a les aules.

El primer dia de curs les professores faran entrega als nens/es dels llibres perquè els portin a casa i pugueu revisar-los i comprovar que no tenen defectes de fabricació i que els llibres són els que heu sol·licitat i abonat. LA REVISIÓ I DEVOLUCIÓ DE LLIBRES S’HA DE REALITZAR EN EL TERMINI MÀXIM DE 7 DIES DES DE L’INICI DEL CURS, ÉS A DIR, FINS Al 19 DE SETEMBRE DE 2016.

Perquè es pugui gestionar la devolució de llibres, s’han de respectar les següents PAUTES:

  1. Els llibres no s’han de marcar amb el nom de l’alumne/a fins que no s’hagi comprovat que no tenen defecte algun i que són els llibres que s’han sol·licitat. No es podrà gestionar la devolució de llibres que estiguin marcats amb el nom o que s’hagin folrat.

 

  1. Si els llibres que es lliuren en el lot no es corresponen amb els sol·licitats NO s’han d’obrir els embolcalls dels mateixos ni marcar amb el nom de l’alumne/a ja que en tal cas NO es podrà gestionar la devolució.

 

  1. Les devolucions de llibres s’han de comunicar a la Vocalia de Llibres de l’AMPA (llibres.ampamartamata@hotmail.com) que s’encarregarà de gestionar-les amb l’empresa BCN BOOKS en el TERMINI MÀXIM DE 7 DIES DES DEL LLIURAMENT DELS LLIBRES. Les devolucions es comunicaran a través del correu electrònic de la Vocalia de Llibres de l’AMPA: llibres.ampamartamata@hotmail.com i des de la Vocalia es contactarà amb les famílies per a la recollida i devolució dels llibres defectuosos.

 

  1. Quedem a la vostra disposició per a qualsevol consulta o comunicació, agraïm la vostra col·laboració i confiança, una cordial salutació.

 

Isabel García – Vocal de Llibres
llibres.ampamartamata@hotmail.com
Viladecans, a 6 de Setembre de 2016.
AMPA CEIP Marta Mata
Blog: https://ampamartamataviladecans.wordpress.com/
Twitter: @AMPAMartaMata_V
Facebook: www.facebook.com/ampamartamataviladecans/

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s