LLIBRES- Reutilització/Intercanvi/Venda llibres 2na mà

intercanvi 04

Benvolgudes famílies,

Com altres anys, la Vocalia de Llibres de l’AMPA col.laborarà amb les famílies que vulguin fer intercanvi, reutilització i/o venda dels llibres del curs 2015-2016.

Per aquest motiu, hem organitzat una TARDA d’INTERCANVI i/o VENDA DE SEGONA MÀ ENTRE FAMÍLIES. Serà el proper DIJOUS 30 DE JUNY DE 17:45 HORES a 19:45 HORES a la zona d´entrada de l’Escola.

Les famílies que vulguin participar en la venda i/o intercanvi de llibres, podràn acudir i contactar directament amb d’altres famílies interessades.

Els llibres que es portin per fer la venda i/o l’intercanvi, hauran d’estar en bon estat de conservació i s’haurà d’esborrar tot el que estigui escrit a llapis.

Des de l’AMPA, organitzarem aquesta trobada i facilitarem, en el moment, el llistat de llibres que es poden reutilitzar segons cada curs, a més a més col·laborarem activament en els intercanvis i/o vendes per ajudar en tot el que sigui necessari.

El preu de venda del llibre de segona mà:                     6,00€/llibre (SIS EUROS).

Les famílies interessades en participar en aquesta trobada, hauran de col·laborar amb un donatiu de 2,00.-€ (DOS EUROS) per família, sempre que  intercanviïn o comprin llibres d’altres famílies. Aquest donatiu es destinarà a nous projectes i aportacions a l’Escola de la Vocalia de Llibres.

Si alguna família està interessada en donar, de forma gratuïta, els llibres dels seus fills, es pot entregar a la Vocalia de Llibres, que els lliurarà a la Direcció del Centre pel seu ús per a les famílies necessitades.

US ESPEREM!!!!!

Restem a la vostra disposició per qualsevol consulta i/o aclariment a la nostra adreça d’e-mail: llibres.ampamartamata@hotmail.com.

Ben atentament.

M. Isabel García Segura
Vocal de Llibres
Viladecans, 23 de juny de 2016

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s