LLIBRES- Reutilització/Intercanvi/Venda llibres 2na mà

intercanvi 04

Benvolgudes famílies,

Com altres anys, la Vocalia de Llibres de l’AMPA col.laborarà amb les famílies que vulguin fer intercanvi, reutilització i/o venda dels llibres del curs 2015-2016.

Per aquest motiu, hem organitzat una TARDA d’INTERCANVI i/o VENDA DE SEGONA MÀ ENTRE FAMÍLIES. Serà el proper DIJOUS 30 DE JUNY DE 17:45 HORES a 19:45 HORES a la zona d´entrada de l’Escola.

Les famílies que vulguin participar en la venda i/o intercanvi de llibres, podràn acudir i contactar directament amb d’altres famílies interessades.

Els llibres que es portin per fer la venda i/o l’intercanvi, hauran d’estar en bon estat de conservació i s’haurà d’esborrar tot el que estigui escrit a llapis.

Des de l’AMPA, organitzarem aquesta trobada i facilitarem, en el moment, el llistat de llibres que es poden reutilitzar segons cada curs, a més a més col·laborarem activament en els intercanvis i/o vendes per ajudar en tot el que sigui necessari.

El preu de venda del llibre de segona mà:                     6,00€/llibre (SIS EUROS).

Les famílies interessades en participar en aquesta trobada, hauran de col·laborar amb un donatiu de 2,00.-€ (DOS EUROS) per família, sempre que  intercanviïn o comprin llibres d’altres famílies. Aquest donatiu es destinarà a nous projectes i aportacions a l’Escola de la Vocalia de Llibres.

Si alguna família està interessada en donar, de forma gratuïta, els llibres dels seus fills, es pot entregar a la Vocalia de Llibres, que els lliurarà a la Direcció del Centre pel seu ús per a les famílies necessitades.

US ESPEREM!!!!!

Restem a la vostra disposició per qualsevol consulta i/o aclariment a la nostra adreça d’e-mail: llibres.ampamartamata@hotmail.com.

Ben atentament.

M. Isabel García Segura
Vocal de Llibres
Viladecans, 23 de juny de 2016

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s