FESTES- Festa fi de curs 15/16

Cartell Fi de curs 15_16 01

Benvolgudes famílies,

El proper 17 de juny a les 17 hores, farem la Festa de l’any amb inflables per a totes les edats, tallers i com cada any, acabarem amb

LA FESTA DE L’ESCUMA!!!!

No oblideu de portar la tovallola, el banyador i les xancles (que subjectin el peu, que si no els nens aniran descalços i podrien relliscar i fer-se mal; o sigui que, pares, heu de vetllar perquè els nens vagin ben preparats!).

Aquest any comptarem, com a novetat, amb un inflable anomenat “El Faro” i que és molt semblant a un rocòdrom. Aquest estarà destinat als nens més grans.

Us recordem la normativa a complir el dia de la Festa Fi de curs de l’AMPA:

La cura i vetlla dels vostres fills és a càrrec vostre, o sigui, que sou vosaltres, ELS PARES/MARES, qui heu de vigilar-los. Qualsevol actitud poc diligent o negligent per part de les famílies no serà responsabilitat de l’AMPA. En cas que hi hagi un accident, l’AMPA disposa d’una assegurança de Responsabilitat Civil, i l’empresa organitzadora també. La referida assegurança s’activaria només per supòsit imputable objectivament i subjectivament a l’AMPA o a l’empresa organitzadora si existís un nexe causal que ho justifiqués. La primera assistència la faria l’AMPA, posant-se en contacte amb els pares i avisant a una ambulància si s’escau, i seran els pares/mares qui hauran d’acompanyar a la persona accidentada al centre de la Seguretat Social més proper. Cal tenir present que cap menor d’edat pot assistir sense acompanyament de persona responsable a la Festa. Tots els assistents acceptaran tàcitament les condicions de la festa en els termes que s’exposen en el present escrit, que s’envia per e-mail a tots els socis, es penja al plafó de l’escola, al blog, xarxes socials i a la porta de l’AMPA. Cal recordar que l’assistència a la festa és voluntària.

També cal que tingueu molt present que qualsevol membre de la Junta està autoritzat a fer fora de la Festa a qualsevol persona que tingui un comportament poc adequat o que pertorbi el normal funcionament de la Festa, o que inclús, incorri en una actitud que comporti un risc potencial per a tercers. La seguretat i tranquil·litat dels socis està per davant de tot.

Cal que recordeu que la festa està destinada ALS SOCIS.

El que no sigui soci/a i vulgui accedir a la festa, haurà de fer un pagament per transferència bancària de 22,00 euros (IVA inclòs). (ES40 0182 8312 0702 0153 8102), i portar, el dia de la festa, el comprovant bancari (indiqueu nom, cognoms i curs del nen/a).

Hi haurà monitoratge a l’entrada que controli l’accés.

No hauran de pagar l’entrada aquells que siguin germans de socis i no estiguin matriculats a l’escola. Els alumnes de nova incorporació a P3, també poden gaudir de la festa.

NO HI FALTEU, ENS HO PASSAREM MOLT BÉ!!!

Vocalia de Festes
festes.ampamartamata@hotmail.com
AMPA CEIP Marta Mata
Viladecans, a 6 de Juny de 2016

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s