Festa Benvinguda – Halloween – Castanyada

festes halloween 03

Benvolgudes famílies,

Un any més volem celebrar amb tots vosaltres La Festa de Benvinguda / Halloween / Castanyada que ha organitzat i preparat la Comissió de Festes de l’AMPA pel proper

Dijous, 29 d’octubre de 18:00 a 21:00 hores

La FESTA està DESTINADA únicament AL SOCIS. Només podran accedir a la festa aquells que siguin germans de socis i no estiguin matriculats a l’escola.

Es repartiran els tickets per poder accedir, els següents dies:

 – Dimarts, 27 d’octubre de:
9:30 a 10:00 hores i de 17:00 a 17:45 hores

– Dimecres, 28 d’octubre de:
9:30 a 10:00 hores i de 17:00 a 17:45 hores

No obstant, el que no sigui soci/a i vulgui accedir a la festa, haurà de fer un pagament per transferència bancària (indiqueu nom, cognoms i curs del nen/a) de 22,00 euros (IVA inclòs). (ES40 0182 8312 0702 0153 8102), i portar, el dia de la festa, el comprovant bancari.

La Festa estarà plena de sorpreses, diversió, música, somriures, bon rotllo i l’espectacular TUNEL DEL TERROR.

Us animem a venir disfressats (hi haurà un taller de maquillatge) i gaudir dels tallers i jocs que hem organitzat.

NO HI FALTEU! Ho passarem súper bé! Disbauxa, xerinola, buga-buga i molta gresca! Així donarem la benvinguda a aquest curs escolar!

Recordem als pares/mares que:

La cura i vetlla dels vostres fills/es és a càrrec vostre, o sigui, que sou vosaltres, ELS PARES/MARES, qui heu de vigilar-los. Qualsevol actitud poc diligent o negligent per part de les famílies no serà responsabilitat de l’AMPA. En cas que hi hagi un accident, l’AMPA disposa d’una assegurança de Responsabilitat Civil. La referida assegurança s’activaria només per supòsit imputable objectivament i subjectivament a l’AMPA si existís un nexe causal que ho justifiqués. La primera assistència la faria l’AMPA, posant-se en contacte amb els pares/mares i avisant a una ambulància si s’escau, i seran els pares/mares qui hauran d’acompanyar a la persona accidentada al centre de la Seguretat Social més proper. Cal tenir present que cap menor d’edat pot assistir sense acompanyament de persona responsable a la FESTA. Tots els assistents acceptaran tàcitament les condicions de la festa en els termes que s’exposen en el present escrit, que s’envia per e-mail a tots els socis, es penja al plafó de l’escola i a la porta de l’AMPA.

La Comissió de Festes està autoritzat a fer fora de la FESTA qualsevol persona que tingui un comportament poc adequat o que pertorbi el normal funcionament de la FESTA, o que inclús, incorri en una actitud que comporti un risc potencial per a tercers. La seguretat i tranquil·litat dels socis està per davant de tot.

Així mateix, aprofitem l’ocasió per informar-vos que estem realitzant les gestions d’elaboració dels carnets corresponents a aquest curs escolar 2015/2016.

La Vocal i Comissió de Festes de l’AMPA
festes.ampamartamata@hotmail.com
Viladecans, 22 d’Octubre de 2015
Blog: https://ampamartamataviladecans.wordpress.com/
Twitter: @AMPAMartaMata_V
Facebook: http://www.facebook.com/ampaescola.martamataviladecans

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s