FESTA FI DE CURS – AMPA

escuma 02

Benvolguts pares i mares socis/es de l’AMPA,

Per fi ha arribat el moment: FI DE CURS!!!!!!! Després de l’estrés de tot l’any, ho celebrarem amb LA FESTA DE FI DE CURS DE L’AMPA.

El proper dia 19 de juny, a partir de les 17:00h i fins les 20:00h, farem la Festassa de l’any i acabarem de 20:00h a 21:00h amb…. LA FESTA DE L’ESCUMA!!!!! (uau☺).

Igual que l’any passat, tots aquells socis que requereixin una necessitat educativa especial/específica, tindran una activitat que intentarem fer a mida. Per aquest motiu, agrairem els suggeriments d’aquest col·lectiu per millorar-ho de cara a altres anys.

No us oblideu de portar la tovallola, el banyador i les xancles (que subjectin el peu, que si no els nens aniran descalços, podrien relliscar i fer-se mal; o sigui que, pares i mares, heu de vetllar perquè els nens vagin ben preparats!) i sobretot, vingueu ja berenats de casa. Nosaltres posarem l’aigua!

NO HI FALTEU! Ho passarem súper bé! Disbauxa, xerinola, buga-buga i molta gresca a la fresca! Així acomiadem el curs escolar a l’AMPA!

Recordar als pares dues cosetes:

La cura i vetlla dels vostres fills és a càrrec vostre, o sigui, que sou vosaltres, ELS PARES/MARES, qui heu de vigilar-los. Qualsevol actitud poc diligent o negligent per part de les famílies no serà responsabilitat de l’AMPA. En cas que hi hagi un accident, l’AMPA disposa d’una assegurança de Responsabilitat Civil, i l’empresa organitzadora també. La referida assegurança s’activaria només per supòsit imputable objectivament i subjectivament a l’AMPA o a l’empresa organitzadora si existís un nexe causal que ho justifiqués. La primera assistència la faria l’AMPA, posant-se en contacte amb els pares i avisant a una ambulància si s’escau, i seran els pares/mares qui hauran d’acompanyar a la persona accidentada al centre de la Seguretat Social més proper. Cal tenir present que cap menor d’edat pot assistir sense acompanyament de persona responsable a la Festa. Tots els assistents acceptaran tàcitament les condicions de la festa en els termes que s’exposen en el present escrit, que s’envia per email a tots els socis, es penja al plafó de l’escola, al blog, xarxes socials i a la porta de l’AMPA. Cal recordar que l’assistència a la festa és voluntària.

També cal que tingueu molt present que qualsevol membre de la Junta està autoritzat a fer fora de la Festa a qualsevol persona que tingui un comportament poc adequat o que pertorbi el normal funcionament de la Festa, o que inclús, incorri en una actitud que comporti un risc potencial per a tercers. La seguretat i tranquil·litat dels socis està per davant de tot.

La festa està destinada ALS SOCIS.
No obstant, el que no sigui soci/a i vulgui accedir a la festa, haurà de fer un pagament per transferència bancària de 22,00 euros (IVA inclòs). (ES40 0182 8312 0702 0153 8102), i portar el dia de la festa el comprovant bancari (indiqueu nom, cognoms i curs del nen/a).
Hi haurà monitoratge a l’entrada que controli la condició de soci. NO OBLIDEU EL CARNET DE SOCI/A.

No hauran de pagar l’entrada aquells que siguin germans de socis i no estiguin matriculats a l’escola. Els alumnes de nova incorporació a P3, també poden gaudir de la festa.

NO HI FALTEU, ENS HO PASSAREM MOLT BÉ!!! 

AMPA CEIP Marta Mata
Viladecans, a 15 de Juny de 2015.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s