COMUNICAT AL SOCI/A

logo_7        somriures 01

Benvolguts socis/es,

Arrel dels comentaris que han començat a circular per les xarxes social entre la comunitat escolar, l’AMPA passa a informar del següent:

a.- Ara fa 1 any l’Associació SOMRIURES va ser seriosament advertida per causa d’una sèrie d’incompliments contractuals que la direcció de l’AMPA va considerar que eren greus. Per causa del fet que la persona responsable de la citada Associació es va comprometre a esmenar els incompliments i a complir amb tots els termes del contracte, la direcció de l’AMPA va atorgar-li un període de prova d’un any.

b.- Que el passat dimarts, 26 de maig, és va comunicar al director de SOMRIURES, Sr. Juan Santamaria, que de seguir així ens veuríem obligats a prescindir dels seus serveis per dur a terme les extraescolars pel curs 2015/2016.

Així mateix, també se li va comunicar que continuava amb el Casal perquè eren dos contractacions diferents amb el compromís de que ambdues parts complirien el contracte amb els termes pactats i que seguirien els monitors.

c.- Que l’AMPA no té res a dir respecte a la persona Juan Santamaria, ja que ha demostrat al llarg del temps treballar adequadament, però com a director de l’Associació no ha satisfet els termes del contracte.

L’AMPA mostra un profund agraïment cap a tots els monitors i el propi Juan Santamaria, però no podem sotmetre decisions de l’associació a vincles d’amistat, apreci o estima ja que estem obligats a vetllar per l’últim interès que ha de prevaler, que és el dels nostres infants i socis.

A data d’avui, l’AMPA no ha fet fora a cap empresa, inclosa SOMRIURES, ja que la decisió queda en suspens fins la primera setmana d’Agost.

Emperò, lamentem moltíssim els rumors que han circulat per les xarxes socials, ja que poden afectar a la decisió final, atès que una de les condicions que es van imposar, va ser que es mantingués la màxima discreció al respecte, fet que també ha estat incomplert.

Atentament.

Marta Roig i Segura  i Juan Santamaria
Presidenta AMPA CEIP Marta Mata i Director Associació SOMRIURES

Blog: https://ampamartamataviladecans.wordpress.com/
Twitter: @AMPAMartaMata_V
Facebook: http://www.facebook.com/ampaescola.martamataviladecans

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s