25N, Dia Internacional per l’Eradicació de la Violència vers les Dones -No sólo duelen los golpes-

violencia genere 01

Estimades famílies,

La violència vers les dones és una vulneració dels drets humans i constitueix un impediment per assolir la plena ciutadania, autonomia i llibertat. Per aquesta raó, un dels objectius de treball ha de ser augmentar la consciència social respecte al que representa l’existència de la violència masclista en la nostra societat i, sobretot, dels inicis de les relacions abusives.

El 25 de novembre, Dia Internacional per l’Eradicació de la Violència vers les Dones, l’Ajuntament de Viladecans, a través del Programa d’Igualtat de Gènere i el departament de Joventut, organitza una activitat de prevenció i sensibilització.

Es tracta del taller “No sólo duelen los golpes”, a càrrec de Pamela Palenciano. És el quart any consecutiu que programem aquesta acció donat l’èxit de les anteriors edicions. S’organitzen dues sessions a porta tancada amb els instituts pel matí i una sessió oberta a tota la ciutadania per la tarda.

Es tracta d’un monòleg autobiogràfic on la protagonista explica la seva experiència de com va sortir d’una relació abusiva. El taller permet a l’auditori contextualitzar la violència vers les dones i, alhora, identificar els elements que la perpetuen i els efectes en les joves i les dones que la pateixen. Un taller que no us deixarà indiferents.

Us convidem a participar-hi, el proper dimarts 25 de novembre a les 18h a la sala petita d’ATRIUM Viladecans i conèixer de primera mà la proposta de Pamela Palenciano.

L’activitat és gratuïta i per qüestions d’organització i aforament, les persones interessades en assistir-hi i per tal de formalitzar la vostra participació, cal que envieu un correu electrònic a: igualtat@viladecans.cat

Ben atentament.

Departament de Cultura i Comunitat
Ajuntament de Viladecans.

violencia genere 02

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s