Reunió CARNAVAL 2015

carnaval_11

Benvolgudes famílies,

Des de la Vocalia de Carnaval, us convidem a la reunió que tindrà lloc el dimarts dia 14 d’octubre a les 16:45h en el menjador petit del col·legi, per triar tema de la Rua que organitza l’Ajuntament de Viladecans el 14 de febrer del 2015 i en la qual desfilem pels carrers del poble disfressats i representant l’AMPA de la nostra escola Marta Mata.

Hi haurà servei d’acollida i recordem que la participació és oberta a totes les famílies de l’escola.

La Vocalia de Carnaval presentarà un tema, però si algú té una altra idea, la pot exposar en aquesta reunió on haurà de:

  • Desenvolupar-la i realitzar una petita exposició del projecte (com seria la carrossa; la disfressa o les disfresses a portar; si vol fer distinció entre cursos o edats…).
  • Si la disfressa i/o disfresses s’haguessin de comprar, s’haurà d’indicar la casa comercial que ho distribueix i el cost, i si haguéssim de fer-los, especificar els materials.
  • Seria convenient que s’inclogués un dibuix de la carrossa i de les disfresses (disseny i material que s’utilitzaria per a la confecció de la carrossa, etc.)

Us recordem que no es pot tornar a realitzar un tema que ja s’hagi fet anys anteriors.

En la reunió es realitzarà la votació entre els assistents i en el mateix moment quedarà triat el tema per la Rua 2015. No es farà una altra reunió per escollir el “TEMA”

Us animem a tots i esperem la vostra assistència.

Amb l’ajuda de tots ens ho passarem genial

També podeu entrar al perfil de facebook de l’AMPA, on podreu veure els vídeos amb els preparatius i la rua que es va realitzar l’any passat pels carrers de Viladecans (clicar aquí)

Atentament.

Anabel Martínez
Vocal Carnaval
Viladecans, 7 d’octure de 2014
anabelcarnaval2013@yahoo.es

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s