IMPORTANT – Aclariment venda de llibres

Imatge

 

Benvolgudes famílies,

Donades les consultes i observacions que hem anat reben aquests dies sobre la reutilització de llibres de segona mà i sobre la venda de llibres nous, hem estat treballant per solucionar alguns dels problemes amb els que es trobaven les famílies.

Intentarem donar més possibilitats, però penseu que la gestió de tot el sistema és molt complexa.

REUTILITZACIÓ

Queden alguns lots de llibres de segona mà de 3r, 4t i 5è. Donem la possibilitat de poder-los comprar els dies de venda dels llibres nous, així mateix també es podrà fer el cobrament per part de les famílies que els han venut en aquests dies.

VENDE DE LLIBRES NOUS

La venda de llibres nous la dividirem en dos blocs perquè ho enteneu (som conscients que si no es coneix el tema sembla tot una mica complicat).

Unitats de medi en anglès dels cursos 3r a 6è (editorial Cruïlla). Aquestes unitats els heu de comprar directament a l’AMPA els dies 1 i 4 de juliol de 9:30 hores a 13:30 hores i de 15:00 hores a 18:30 hores. L’import total és de 4,50 € (1,50€/unitat) i el pagament s’ha de fer en metàl·lic i, en la mesura del possible, amb l’import just. Així cal passar per l’AMPA aquests dies i en aquests horaris. Podeu enviar un familiar, amic, etc…

És important que feu aquesta comanda ja que posteriorment no es podrà tramitar i aquestes unitats són molt difícils d’aconseguir en un altre lloc.

Per demanar exclusivament aquestes unitats no cal ser soci de l’AMPA, encara que ho recomanem per poder tenir accés a molts altres serveis que es donen per part de la nostre Associació.

La resta de llibres. Com a novetat aquest any i per facilitar l’accés a les famílies la venda dels llibres nous es farà per Internet (excepte les unitats de medi en anglès).

Des de el dia 10 de juliol a les 9:00 hores, fins al dia 17 de juliol a les 00:00 hores, haureu d’entrar al blog de l’AMPA de l’escola ampamartamataviladecans.wordpress.com on trobareu un enllaç amb la distribuïdora i on podreu demanar el nombre de llibres que necessiteu (d’ 1 fins al lot sencer). A més trobareu l’opció de pagament de la quota de soci de l’AMPA que només haureu de seleccionar en un d’ells fills en aquelles famílies que tenen més d’un fill escolaritzat.

Recordeu que és obligatori el pagament de la quota de l’AMPA per poder demanar els llibres.

El sistema de compra i pagament és igual a una compra per internet, només heu d’accedir a l’enllaç i seleccionar els curs que farà el vostre fill el proper any i marcar els llibres que voleu comprar. El pagament és farà amb tarja de crèdit i els llibres s’entregaran el primer dia de classe als vostres fills.

IMPORTANT

Llibres de 5è i 6è de SANTILLANA: aquests llibres els podreu comprar de dues formes:

1) A través d’ Internet  com us hem indicat.

2) Fent la comanda els dies 1 i 4 directament a l’AMPA de forma presencial:

Imatge

Per qualsevol aclariment envieu un correu a: luiscr1970@hotmail.com

Ben atentament,

Vocal Llibres – Lluís Carne
Viladecans, 27 de juny de 2014

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s