Taller ALOHA MENTAL ARITHMETIC

Imatge

Benvolgudes famílies,

L’AMPA, juntament amb Aloha Mental Arithmetic, hem organitzat, per aquest divendres dia 9 de maig a les 17:30 hores, a les instal•lacions de la mateixa escola, un taller gratuït per a nens i nenes, per aprendre a calcular amb l’àbac, realitzar test de velocitat, dictats de nombres i altres activitats i jocs que segur s’ho passaran d’allò més bé. Al mateix temps, aprofitarem per presentar el programa i els seus beneficis als pares i mares assistents, d’aquesta activitat que proposem oferir com a extraescolar aquest proper curs 2014-15.

ALOHA MENTAL ARITHMETIC, DESENVOLUPAMENT MENTAL PER A INFANTS DE 5 A 13 ANYS.

La memòria, la imaginació, la concentració es poden entrenar amb el càlcul mental i l’aprenentatge de l’ús de l’àbac. ALOHA Mental Arithmetic és un programa de desenvolupament mental que utilitza l’àbac i el càlcul mental per aconseguir que els infants entre 5 i 13 anys desenvolupin la seva intel•ligència al màxim. D’aquesta manera, es perfecciona la memòria, la creativitat, l’atenció i la concentració, però també els aspectes no verbals de la comunicació i la intuïció. Quan entrenen aquestes capacitats, el nens i nenes milloren en totes les assignatures, especialment en les matemàtiques, però també en la resta d’aspectes de la seva vida. Després dels sis primers mesos de classe, aquesta millora comença a ser visible a nivell escolar.

La clau, aprendre tot jugant: la motivació és l’eix principal de l’aprenentatge dels infants. Per aquest motiu, ALOHA Mental Arithmetic ha dissenyat un programa destinat a fer que els alumnes estiguin motivats mentre es diverteixen i aprenen. Per això utilitza el joc, una de les eines principals d’interacció dels nens. A les classes es fan tests de velocitat, jocs en parella, concursos i, fins i tot, un ball ALOHA.

Per tal de poder fer una previsió d’espais i de material us demanem que si és possible ens confirmeu, a través del mail secretaria.ampamartamata@hotmail.com, la vostra assistència. 

Ben atentament.

Marta Achell Callejón
Secretària AMPA CEIP Marta Mata
Viladecans, 5 de maig de 2014

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s