Reunió Famílies Comissió d’Inclusió (Necessitats Educatives Especials)

Imatge

Benvolgudes famílies,

A l’abril de 2013, la FAPAV, Federació d’Associacions de Pares i Mares d’Alumnes de Viladecans, que agrupa a totes les AMPA de col•legis i instituts de Viladecans, va constituir una Comissió de Necessitats Educatives Especials.

El 29 de maig de 2013 ens vam reunir algunes famílies de diverses escoles del municipi i veient l’interès que vam mostrar en tirar endavant aquesta comissió vam decidir treballar per aconseguir-ho amb èxit.

Durant aquests mesos hem establert contacte amb altres escoles de Barcelona que han passat pel mateix procés. La seva experiència ens ha servit per aconseguir el màxim d’informació possible.

A més, el passat divendres 21 de març ens vam reunir a l’Escola Marta Mata i es va estar treballant en l’estructura de la Comissió i en les preocupacions que les famílies van transmetre a la reunió del curs passat. Aquesta reunió va servir per intercanviar experiències i per decidir què necessitem, què volem, què prioritzem i com ens hem d’organitzar per tal d’aconseguir-ho.

Ara ens toca a cada escola, establir les nostres preocupacions i les nostres prioritats per a posar-les en comú a la propera reunió que tindrà lloc a finals del mes d’abril.

Per això convoquem a tots els pares i mares que estiguin interessats en estar informats d’aquesta Comissió, a assistir a una nova reunió que farem el DIJOUS 10 d’ABRIL de 2014 a les 16,45 hores a la sala de Mestres de l’Escola Marta Mata de Viladecans, C/ Can Tries, s/n.

Disposareu de servei d’acollida. Si esteu interessats a venir podeu enviar un correu a secretaria.ampamartamata@hotmail.com per a tenir una idea de les famílies assistents i us demanem que indiqueu:

– Si vindreu amb els vostres infants.
– El número.
– Les edats
– I si tenen necessitats educatives especials.

Esperem que us animeu a venir.

Segur que entre tots podem arribar més lluny en els nostres objectius.

Atentament,

AMPA CEIP Marta Mata – Comissió de Necessitats Educatives Especials
(Federació d’Associacions de Pares i Mares d’Alumnes de Viladecans)
Viladecans, 4 d’abril de 2014

Imatge

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s