FaPaC – Activitat per l’educació

Imatge

 

Benvolgudes famílies,

A continuació us detallem informació que ens facilita la FaPaC:

La FaPaC dóna suport a la Setmana de Lluita de l’Educació,
del 24 al 28 de març, i us anima a les AMPA a participar-hi

Les AMPA i escoles us hi podeu sumar impulsant activitats i accions diverses amb l’objectiu de fer visible la nostra defensa de l’educació pública i el nostre rebuig a mesures en detriment de l’escola que volem.

Imatge

La FaPaC, com a membre del MUCE -Marc Unitari de la Comunitat Educativa- dóna el seu suport a la Setmana de Lluita de l’Educació del 24 al 28 de març. Les retallades, la LOMCE, les normatives, els tancaments, entre d’altres mesures, estan abocant al desmantellament de l’educació pública. Lluny de millorar el funcionament de l’escola pública, estan posant en qüestió valors fonamentals.

Davant d’això, amb la unitat i força de tota la comunitat educativa, responem participant i donant suport a les convocatòries i accions en defensa de l’educació pública previstes durant aquesta setmana reivindicativa convocades per diverses plataformes i organitzacions.

L’educació pública és un dels pilars fonamentals en una societat democràtica i és necessària una defensa col·lectiva i amb fermesa. Durant aquests dies, farem costat a les moltes escoles i AMPA que poseu en marxa diverses iniciatives, tallers, actes reivindicatius, etc per defensar l’educació pública que es mereixen els nostres fills i filles.

Us animem a les AMPA i famílies a ser actives i participar-hi!

Ben atentament,

Secretaria AMPA CEIP Marta Mata
Viladecans, 27 de març de 2014

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s