Reunió famílies 21 de març: Necessitats Educatives Especials‏

Imatge

Benvolgudes famílies,

A l’abril de 2013, la FAPAV, Federació d’Associacions de Pares i Mares d’Alumnes de Viladecans, que agrupa a totes les AMPA de col·legis i instituts públics de Viladecans, va constituir una Comissió de Necessitats Educatives Especials.

El 29 de maig de 2013 ens vam reunir algunes famíllies de diverses escoles del municipi i veient  l’interès que vam mostrar en tirar endavant aquesta comissió vam decidir treballar per aconseguir-ho amb èxit.

Durant aquests mesos hem establert contacte amb altres escoles de Barcelona que han passat pel mateix procés. La seva experiència  ens ha servit per aconseguir el màxim d’informació possible.

Ara volem explicar-vos com hem estructurat la comissió i començar doncs,  a treballar totes aquelles preocupacions que la majoria de les famílies ens van transmetre a la reunió del curs passat. Aquesta reunió serà per intercanviar experiències però també per decidir què necessitem, què volem, què prioritzem i com ens organitzarem per aconseguir-ho.

Per això convoquem a tots els pares i mares que estiguin interessats en aquesta Comissió a assistir a una nova reunió que farem el dia 21 de març a les 17,30 hores a l’Escola Marta Mata de Viladecans, C/Can Tries, s/n.

Si esteu interessats podeu tornar aquest full a l’AMPA del vostre centre per així poder tenir una idea més clara de la gent que hi assitirà. Disposareu de servei d’acollida, per això us demanem que indiqueu si vindreu amb els vostres infants.

Esperem que us animeu a venir.

Segur que entre tots podem arribar més lluny en els nostres objectius.

o Sí hi assitiré
o Servei d’acollida

Atentament,

Ampa Escola Marta Mata – Comissió de Necessitats Educatives Especials de FAPAV (Federació d’Associacions de Pares i Mares de Viladecans)

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s