Informació – Quota Soci/a curs 2013-2014

Imatge

Benvolgudes famílies,

En l’última Assemblea Ordinària de socis, es va exposar els contratemps que ens trobem amb l’entitat bancària Unnim després de la seva fusió amb el BBVA, per girar els rebuts corresponents a la quota de soci/a d’aquest curs escolar.

Transcorregut el primer trimestre i en vistes que no ens donen una solució, estem en tràmits de canviar d’entitat bancària.

Per aquest motiu i per no retardar més el cobrament de la quota de soci/sòcia, a partir del dia 8 de gener i fins al 14 de gener (improrrogable), de 17 a 18 hores, podreu passar pel despatx de l’AMPA a realitzar el pagament en efectiu.

Recordem que la quota és de 22 euros i l’import s’haurà de lliurar exacte, en la mesura del possible.

Així mateix, posem a la vostra disposició noves fulls d’inscripció perquè ens faciliteu novament les vostres dades bancàries amb les dades que actualment sol·liciten les entitats bancàries i poder així confeccionar una correcta i actualitzada base de dades dels socis i sòcies.

Aquest formulari es podrà lliurar conjuntament amb una fotografia (o fotocòpia de fotografia) tipus carnet, del vostre(s) fill(s) amb la finalitat de realitzar els corresponents carnets de soci, que aquest any estem duent a terme.

Us recordem que ser soci i sòcia de l’AMPA no només us pot beneficiar a títol personal en extra-escolars, menjador, casal, festa(s) de finalització de curs, roba esportiva, compra de llibres…., sinó que a més, ajudes a l’escola en molts projectes: adquisició i catalogació de llibres per a la biblioteca, pintures al pati, escola verda…

Una vegada més, volem agrair la vostra compressió i col·laboració.

Us esperem.

Anna Ramis
Tresorera AMPA CEIP Marta Mata (tesoreria.ampamartamata@hotmail.es)

Marta Achell Callejón
Secretaria AMPA CEIP Marta Mata (secretaria.ampamartamata@hotmail.com)

Imatge

 

Imatge

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s