CRÉIXER EN FAMÍLIA: TALLER DE 3 A 6 ANYS

Imatge

19 i 26 de novembre, 3, 10 i 17 desembre de 16:45 a 18:45 hores a l’Escola Marta Mata

A càrrec de la Mireia Luna, dinamitzadora EduVic.

Segona infància: una personeta amb criteri propi! Claus per ajudar-la en el descobriment del món i de si mateixa. Taller formaiu dirigit a orientar, reforçar i donar eines a les famílies per exercir el seu paper educatiu de forma positiva, amb l’objectiu de potenciar el reconeixement i la confiança en les pròpies capacitats dels progenitors.

Sessió 1 (19 de novembre): T’estimo tal com ets?

L’objectiu que persegueix la sessió és identificar pràctiques educatives que promoguin actituds i contextos afectuosos que facilitin el desenvolupament dels infants i de les seves famílies.

Sessió 2 (26 de novembre): Ho he provat tot, però no em fa cas!

Durant la sessió es posarà de manifest com en aquestes edats s’inicia un ajust més afinat entre l’autonomia de l’infant i l’autoritat parental: com fomentar la capacitat d’iniciativa, però amb uns límits clars, delimitats i sostenibles en el temps.

Sessió 3 (3 de desembre): Vols dir que ja està ordenat?

La sessió girarà entorn de la participació de les criatures en la vida quotidiana, en les responsabilitats que adquireixen, i en com afrontar la gestió dels conflictes que suposa la convivència i les expectatives encontrades entre adults i infants.

Sessió 4 (10 de desembre): Als nens els cotxes i a les nenes les nines.

La sessió revisarà com les criatures aprenen el que observen i detecten rols estereotipats, així com la importància que pares i mares es corresponsabilitzin en les diferents activitats familiars, sobretot actuant en coherència amb el que es vol transmetre.

Sessió 5 (17 de desembre): Jugar serveix? Aprenem jugant?

En la sessió es reflexionarà sobre com el joc de l’infant evoluciona a mesura que canvien les seves capacitats, les seves necessitats i les seves experiències vitals, i en com l’adult i l’entorn pot generar situacions i activitats d’aprenentatge enriquidores per a les criatures a partir del joc.

Activitat amb places limitades.
Activitat amb possibilitat de servei d’acollida per a infants, prèvia confirmació.
Cal fer la inscripció (al taller i al servei d’acollida) trucant al 936351802 o enviant un correu electrònic a educaciofamilies@viladecans.cat

Viladecans, 14 de novembre de 2013
Vocalia Formació Pares i Mares amb la col.laboració de:

Imatge

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s