Rua de Carnestoltes 2013-2014

Imatge

Benvolgudes famílies,

El passat 1 d’octubre, es va exposar i escollir el tema que es portarà en la Rua de Carnestoltes, organitzada per l’Ajuntament de Viladecans i que recorrerà els carrers de la ciutat el Dissabte 1 de març de 2014. 

Les disfresses seran comprades, a excepció d’una d’elles que s’haurà de confeccionar, però tranquils…. Nosaltres ens ocuparem de comprar la tela i de tallar la disfressa i amb prou feines porta cosits, és molt fàcil.

En breu rebreu un mail amb la informació del tema escollit i les disfresses que tindran que portar petits i grans i facilitarem formulari per seleccionar, amb temps, les disfresses, així com dels dies per fer les corresponents comandes i evitar imprevistos d’última hora.

Una vegada realitzades les comandes, ens comunicarem a través de correu electrònic, únicament amb aquelles persones que hagin decidit participar, amb la finalitat de facilitar informació més detallada.

Us recordem que això és un concurs i el tema triat no haurà de sortir del col·le, amb la finalitat d’evitar que ens copiïn la idea. 

Els familiars dels alumnes del col·legi que ho desitgin, també poden participar o fins i tot amics. Quants més siguem…. MILLOR I DIVERSIÓ ASSEGURADA. Us poden donar fe d’això els que van participar l’any passat, oi famílies?

Esperem que us animeu moltíssim, és una experiència molt divertida en la qual els nens/es gaudeixen molt.

 Amb la col.laboració de tots i totes ens ho passarem genial.

Atentament.
Anabel Martínez – anabelcarnaval2013@yahoo.es
Vocal Carnestoltes AMPA CEIP Marta Mata

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s