19 de Juny – Festa de fi de curs

Imatge

Per fi ha arribat el moment: FI DE CURS!!!!!!!

Després de l’estrés de tot l’any, ho celebrarem amb LA FESTA DE FI DE CURS DE L’AMPA. El proper dia 19 de juny, a partir de les 17:00 h i fins les 20:00 h de la nit, farem la Festassa de l’any, i començarem amb INFLABLES SÚPER XULOS, JOCS DIDÀCTICS, … i acabarem amb….. LA FESTA DE L’ESCUMA!!!!! 

I és que aquest any, l’AMPA torna a estar molt inspirada…

Imatge

No us oblideu de portar la tovallola, el banyador i les xancles (que subjectin el peu, que si no els nens aniran descalços, podrien relliscar i fer-se mal; o sigui que, pares, comprobeu que van ben preparats!) i sobretot, vingueu ja berenats de casa. Nosaltres posarem l’aigua!

NO HI FALTEU! Ho passarem súper bé! Disbauxa, xerinola, buga-buga i molta gresca a la fresca! Així despedim el curs escolar a l’AMPA!

Per cert, només recordar als pares i mares dues cosetes:

  • La cura i vetlla dels vostres fills és a càrrec vostre, o sigui, que sou vosaltres, ELS PARES i LES MARES, qui heu de vigilar-los.
  • D’altra banda, la festa està destinada PER ALS SOCIS, que hauran de recollir el ticket d’entrada el dia 18 a l’AMPA, a les 9:10, a les 12:35, a les 15:05 i a les 16:35 h, cal que ho recordeu!

Si no sou socis, haureu d’abonar una entrada de 5€.

  • Abans d’accedir a les instal·lacions, haureu d’entregar el ticket. Només podran gaudir de la festa aquells que siguin germans de socis i no estiguin matriculats a l’escola, i també, els nens que cursaran P3 el curs 2013-2014!

Atentament,

La Vocal de Festes de l’AMPA
Viladecans, a 14 de Juny de 2013

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s