Informació – Festival fi de curs 2012 / 2013‏

ImatgeBon dia famílies,

El proper divendres, 7 de Juny, se celebrarà, a la nostra escola, el festival de ball modern i rítmica.

Sabem la dificultat que suposa el realitzar l’esdeveniment en el nostre gimnàs, atès que se’ns queda petit per la quantitat de nens/es que hi haurà i famílies que desitgen assistir, és per aquest motiu, que SOL·LICITEM LA VOSTRA COL·LABORACIÓ.

Només podran venir DUES persones per família i així evitar aglomeracions.

Així mateix volem indicar el motiu pel qual no podem realitzar aquesta activitat en les pistes de l’escola:

1.- Aquest mateix dia hi ha un torneig de futbol 7, que s’estendrà fins a les 19:45 hr, dels nostres equips contra el Salvador Lluch de Gavà.

2.- Els grups de rítmica necessiten una superfície adequada per realitzar les seves coreografies i exercicis, ja que si algun/a nen/a va al sòl, pot fer-se mal amb el ciment.

3.- S’està preparant una coreografia del musical de “El Rey León” i hem de fer la decoració adequada, per aquest motiu al pati no seria possible fer-ho. També hem de tenir en compte el factor de la climatologia. Si fa sol, el pati no és adequat i si plou, estem desprotegits…

Hi ha moltes raons i creiem que el mes convenient és fer-ho dins, com sempre, i si tots som conscients que hem d’ajudar-nos, podrem tirar endavant.

No vull tancar la nota sense abans informar-vos que dissabte passat, 1 de Juny, va ser la clausura dels Jocs Escolars de Viladecans.

Imatge

En l’acte havien nens/es de ball modern i rítmica d’altres escoles.

Aquests grups van participar, en el seu moment, en un esdeveniment, organitzat per l’Ajuntament de Viladecans, en l’Atrium. Per participar en ell, cada grup va haver d’abonar un preu estipulat a més d’haver de pagar entrada per assistir. En el seu moment es va creure que no era convenient anar a aquest esdeveniment, ja que a la setmana següent s’anava a participar en la jornada, també organitzada per l’Ajuntament “Fama a ballar” i que era totalment gratuïta.

Esperem que amb aquesta explicació s’hagi pogut aclarir el per què els nostres grups no van assistir a la clausura dels Jocs Escolars del passat Dissabte 1 de Juny.

Agraint la seva atenció i suport.

Juan Santamaria
COORDINADOR EXTRA-ESCOLARS MARTA MATA
Tel. 629712128
Viladecans, 5 de juny de 2013

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s