Reunió amb el Director de Serveis Territorials‏

Imatge

BENVOLGUTS PARES I MARES DE SISÈ CURS,

Ens posen en contacte amb vosaltres amb caràcter URGENT fruit dels esdeveniments succeïts en els últims dies i que són del vostre màxim interès:

1r.- El dia 12 de març, la Delegada de 6èC va fer arribar una carta a Serveis Territorials posant en coneixement el neguit respecte de la nova ubicació de l’IES Viladecans, i del fet que ja s’estava en període de pre-inscripció i els pares sentien que hi havia una desinformació que estava provocant que molta gent prengués la decisió de pre-inscriure al seu fill per causa d’aquesta manca d’informació que generava inquietud als pares.

2n.- A data 19 de març, el Director dels Serveis Terrtiorials del Baix Llobregat convoca una reunió informativa pel dia 20 de març a les 11:30 a l’Escola Marta Mata, on són convocades, la delegada de 6èC, la Directora del Marta Mata, la Directora de l’IES Viladecans, la representant d’Inspecció del Departament, els representants del Serveis Territorials del Baix Llobregat i la Presidenta de l’AMPA.

 3r.- Els punts acordats són el següents:

  • a) Efectivament, el curs que ve, les instal·lacions de l’IES Viladecans es traslladen a l’Escola d’Infantil i Primària de Ponent.
  • b) A l’actualitat, hi ha una planta sencera d’aquest edifici, que és completament nou i inclús ha rebut premis de disseny, i mitja planta més, que estan buides, i serien les instal·lacions que ocuparien els alumnes de l’IES. El centre disposa de 29 aules.
  • c) Es garanteix una estada mínima a aquestes instal·lacions per 4 anys (amb la intenció que sigui definitiu, però les circumstàncies econòmiques i demogràfiques actuals només permeten assumir aquest primer compromís.
  • d) Pel supòsit de manca d’espai, l’Ajuntament disposa d’uns terrenys annexos que s’habilitarien a tal efecte.
  • e) El projecte educatiu de l’IES Viladecans té el mateix esperit que el de l’Escola Marta Mata.
  • f) ATENCIÓ: Per al supòsit que algun pare ja hagués fet la pre-inscripció, i volgués modificar-la, té de termini fins el dia 22 de març (aquest proper divendres), per estripar la primera pre-inscripció i fer-ne una de nova. No DUPLIQUEU SOL·LICITUDS!!!!!!

La Delegada de 6èC i l’AMPA, volem agrair la diligència de totes les parts implicades per intentar solucionar aquest neguit, i el fet que han assolit el compromís de mantenir el diàleg obert ateses les circumstàncies actuals, que aboquen a que la nostra comunitat educativa, i la societat, hagi de ser més plàstica i flexible, perquè el món que vivim actualment és canviant, i el decrement de la població escolar està obligant a optimitzar els recursos públics de manera que s’aprofitin millor els espais disponibles per poder destinar aquests recursos “optimitzats” a partides més necessàries de l’Ensenyament

Delegada de 6è C
La  Presidenta de l’AMPA
Viladecans, a 20 de març de 2013.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s