Vocalia Carnestoltes – Normativa per participar en la rua del proper 9 de Febrer del 2013

Imatge

Normativa per participar en la rua del proper 9 de Febrer del 2013

1º. Tota persona que desfili en la rua haurà d’anar disfressada d’acord amb el tema triat. Mai amb una altra disfressa.

2º. Tot nen/a ha d’estar a càrrec d’un adult que també participi en la rua i per tant, va disfressat/da.

. Cadascun és lliure d’abandonar la rua en el moment que vulgui. Ningú està obligat a arribar fins al final, encara que arribar-hi és el més divertit.

4º. Tots hem d’estar en el punt de sortida a les 17 hr i cal ser puntuals. La sortida es fa des del Mercadona de la Torre Roja. No sabem si a l’altura del supermercat o més amunt, dependrà del nombre de carrosses que hi participin i es farà un sorteig dos dies abans. Es posarà un rètol en el panell d’anuncis de l’Escola.

5º. El vestuari serà el següent:

 • Els “conillets”: Han de portar guants blancs i el calçat també hauria de ser blanc. Si algú no té calçat blanc, pot posar un mitjó blanc damunt de la seva sabata per tapar-ho. (abrigue-los bé per sota de la disfressa)
 • La carta de “Dama de cors”: Han de portar un “mobo” blanc i pantalons o “leggins” o leotards blancs. Els guants blancs i les sabates poden ser blanques, negres o vermelles.
 • Els Mags: Portaran camisa o “mobo” blanc i pantalons negres. Sabates negres i guants blancs. Qui tingui alguna armilla, com de festa, i se la vulgui posar, ho pot fer (opcional).
 • Els acompanyants de Mag: Portaran un “mobo” vermell viu (perquè ressalta més el vestit que el color carn que es va pensar en el primer moment), mitjes negres i sabata o botí o bota negra, i els guants llargs negres. El cabell ho portaran recollit i qui ho tingui curt si vol pot portar una perruca.

6º. Caldrà abrigar-se tot el que es vulgui sota la disfressa, però mai damunt. Les disfresses s’han de lluir.

7º. Quant al maquillatge, s’enviarà un mail més endavant perquè tots anem iguals (això ens dóna puntuació).

. Els cotxets dels bebès que surtin en la rua han d’anar camuflats. La persona que porti el cotxet haurà de fer una cistella de cartró que anirà pintada per tots dos costats de color negre. La cistella es col·locarà invertida agafant-la amb un parell de brides a cada costat del cotxet una vegada obert, després no es podrà tancar. Possiblement s’adornarà amb una mica més, com la cistella de la carrossa, però ens falta per determinar aquest adorn, ja us ho comunicarem, però podeu anar fent la cistella.

9º. La coreografia s’ha assajat a l’escola. Perquè la coreografia es vegi bonica, les 30 o 40 primeres persones aniran possiblement en fila de 4 i seran inamovibles. Aquestes persones hauran de saber-se la coreografia perfectament i tindran el seu lloc assignat. Les mares i pares que portin als més petitons hauran de col·locar-se més enrere, on ja no es mantenen les files, però també ballaran.(La coreografia també és important de cara al jurat que ens segueix durant tot el recorregut i que està camuflat entre el públic).

No us volem atabalar més, és un treball bonic de fer i com en una gran família, és que gaudim amb el que fem i els nostres fills també, si no,no estaríem aquí.

Moltres gràcies per la vostra col.laboració.

Vocalia Carnestoltes – Anabel
anabelcarnaval2013@yahoo.es

P.D. Enllaços d’interès de l’Ajuntament de Viladecans

http://www.viladecans.cat/Plantilles/programa/_JNJtGAWc42Z65wwj02Dp20vUy7XhMbOAi-hEP0OKvn5nEAhUSG-GnQ

http://www.viladecans.cat/Plantilles/agenda/_JNJtGAWc42ZjshATk38YbCvdE71n9IkElv_EpZJuSIqactACYs-VmQ

Imatge

2 pensaments sobre “Vocalia Carnestoltes – Normativa per participar en la rua del proper 9 de Febrer del 2013

 1. Manuel García diu:

  Hola:

  En primer lloc felicitar-vos per la vostra feina. Us recordo que els noms propis no es poden traduir. En el punt 4º quan dieu que “La sortida es fa des del Mercadona de la Torre Vermella (…)” no es correcte. S’ha de dir “Torre Roja” que de moment continua sent el nom oficial d’aquesta construcció medieval.

  Salutacions

  Manuel García

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s