Informació Vocalia Carnestoltes

Després de la reunió que es va convocar el passat 9 d’octubre, per parlar sobre el carnestoltes, sembla que hi han hagut comentaris de persones assistents a la reunió, que han indicat que no s’ha donat opció a escollir un “tema”, encara que en aquesta reunió es va preguntar si algú tenia una altre idea i no hi var haver resposta.

Entenem que tots tenim dret a expressar-nos, per la qual cosa les persones que no estiguin d’acord amb el tema escollit, “La Màgia”, poden presentar el seu projecte exposant tema, disfresses per als nens i per als pares, indicant nom de la casa comercial i pressupost.

El proper dia 16 d’octubre a las 16:45 hr es podran exposar els projectes i es procedirà a la corresponent votació.

Recordem que són molts els punts a tocar, començant perquè cal presentar un projecte a l’Ajuntament i hi ha una data límit. També s’han de buscar les disfresses i saber si es podran tenir aquestes quantitats en la data fixada, organitzar la carrossa, etc…

S’ha de tenir en compte que a l’escola no hi ha espai per treballar (confecció de la carrossa, confecció dels vestits, …) i la gent no té temps per fer manualitats a casa (ho diem per experiència).

Tenint en compte tot això, volem indicar-vos que agraïm la vostra col.laboració i que per a nosaltres el més important és la vostra participació i que ho passem tots molt bé en aquesta experiència amb la màxima participació possible.

Ben atentament,

La Vocal de Carnestoltes de l’AMPA
Viladecans, a 11 d’octubre de 2012.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s