Vocalia de Menjador – Natalia

Imatge

Benvolguts pares i mares,

Des de la Vocalia de menjador, us volem donar les gràcies a tots aquells que cada dia confieu l’alimentació dels vostres fills i filles en el nostre equip.

Creiem que un menjador escolar és un lloc important on es treballa l’alimentació i on se segueixen uns valors de convivència.

Què intentem aconseguir?:

Alimentació saludable equilibrada, variada, i moderada

Aprendre a menjar de tot i sanament en funció de les necessitats nutricionals dels infants.

Educar en hàbits i valors

L’estona del migdia esdevé un moment important per treballar i practicar diferents hàbits (higiene i alimentaris) i valors de la vida quotidiana i de convivència.

Temps de descans i diversió

Durant el temps de lleure i una vegada han acabat de menjar, els nostres fills i filles tenen l’oportunitat de jugar amb altres nens, on el nostre objeciu és que n’aprenguin a jugar entre ells.

Els més petits (P3), aprofiten el temps descansant i/o fent una petita migdiada en la sala preparada per a aquesta activitat, on el descans per a ells és molt important.

El menjador s’ha de convertir en un espai agradable i de bon ambient on els infants puguin desconnectar i gaudir plenament per poder així iniciar amb força les hores lectives de la tarda.

El servei que te contractat l’AMPA és de catering, realitzat per l’empresa “El Menú del Petit” de Viladecans, on disposa de les seves instal·lacions: oficines i la cuina central (instal·lacions completament noves). http://www.elmenudelpetit.com/

Imatge

El Menú del Petit és una empresa familiar amb 15 anys d’experiència en l’alimentació infantil i gestió de centres escolars, on dona un ampli ventall de serveis als seus clients exclusivament en el Baix Llobregat.

Són més de 30 escoles les que creuen en els seus projectes i que confien en els seus serveis personalitzats i de qualitat humana, sent l’Escola Marta Mata una d’elles. Tot això ho acompanyen amb les bases d’una dieta mediterrània i amb el millor equip de persones que els fa marcar la diferència.

El Menú del Petit ofereix l’alimentació in-situ o transportada, coordinació de menjadors escolars amb directors de temps lliure i monitors titulats, acolliments de matí i tarda, estudi assistit, monitors de reforç per a excursions, gestió administrativa i sobretot i el més important, la col·laboració directa amb l’AMPA i amb la direcció del centre.

Per aquests motius i molts més, us deixem aquest racó al vostre servei.

Per a qualsevol dubte podeu contactar amb: NATALIA hacialamar@hotmail.com

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s