Benvinguts al nou curs 2012-2013

Des de l’AMPA de l’escola Marta Mata, us volem donar la benvinguda a aquest nou curs.

Encetem aquest nou any escolar, plens d’energia i amb ganes de fer moltes coses i activitats perque els nostres fills i filles puguin gaudir de l’aprenentatge i de l’escola el màxim possible.

Des de l’AMPA, i d’acord amb la declaració de Junta que es va dur a terme el curs passat, manifestem el nostre recolzament incondicional per la defensa d’un ensenyament públic de qualitat. Dit això, l’AMPA sempre recolzarà totes les decisions d’escola que afavoreixin el benestar dels nostres fills, que són el futur de tots.

Per poder aconseguir tot el que des de l’AMPA ens proposem, necesitem la col.laboració dels pares i mares. És per això que us animem a formar part amb les vostres propostes i idees.

Però també des d’aquest blog podreu estar al dia de les tasques que des de l’AMPA portem a terme, donar la vostra opinió i col.laborar amb nosaltres.

Us convidem a participar de tot el que els vostres fills i filles fan i faran a l’escola i que entre tots aquests anys d’aprenentatge siguin un camí inoblidable pels nens i nenes de l’Escola Marta Mata.

 

La Presidenta i la Secretària de l’AMPA

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s